Acest sistem reprezinta unul din cele mai performante modele de ecograf destinat sanatatii femeii datorita tehnologiilor inovatoare, precum aplicatia Hello Mom ce conecteaza efectiv ecograful la smartphone-ul pacientului. Imaginile si informatiile sunt transferate pe telefon.

Functii precum FRV – imagine in timp real de tip High-Definition, Live Motion  si aplicatii de reducere a zgomotului de fond il situeaza astfel in gama produselor high-end din clasa echipamentelor de imagistica prin ultrasunete.

De asemenea, echipamentul ajuta la automatizarea procedurilor dificile, dar comune inclusiv pentru evaluarea sanatatii fetale a inimii.

5D Heart – Aplicatie inovatoare conceputa pentru a afisa simultan noua imagini cardiace fetale prin aplicarea tehnologiei inteligente de navigatie.

5D CNS (Sistemul nervos central) – Afisarea sase masuratori inclusiv BPD, HC, OFD, Ventricul lateral atrial din trei vederi transversale generate asupra creierului fetal pentru a imbunatati fluxul de lucru.

5D Follicle – identifica si masoara foliculii ovarieni multipli pentru evaluarea radpida a dimensiunii, dar si a starii foliculare in timpul examenelor ginecologice.

Vezi Pagina Producatorului

ecograf samsung ws80a

Imagini Clinice Obtinute cu Ecograful Samsung WS80A

ecograf samsung ws80a
ecograf samsung ws80a
ecograf samsung ws80a
ecograf samsung ws80a

Solicita Oferta