Sistem ultrasunete Premium ce incorporeaza tehnologia si traditia Samsung si reprezinta o solutie integrata pentru a oferi utilizatorului o calitate a imaginii superioara, beneficiu asupra fluxului de lucru si pentru setarea unui diagnostic corect.

Incorporeaza un panou de cotrol cu o flexibilitate superioara, un display LED cu o diagonala de 13.3” de tip touch-screen si un monitor pentru vizualizarea imaginilor de 23” cu o rezolutie de 1920×1080. Ca si aplicatii, se clasifica in gama high-end pentru investigatii de abdomen, obstetrica-ginecologie, urologie, vascular, pediatrie, neonatologie, musculoscheletal, etc.

Printre caracteristicile sale, RS85 dispune de tehnologiile MV-Flow si S-Shearwave Imaging capabile sa detecteze fluxul sanguin in tesuturi microvascularizate, greu de detectat printr-un val ultrasonic conventional de tip Doppler.  S-Shearwave oferta noi indicatori pentru diagnosticul clinic pentru cuantificarea elasticitatii anatomiei umane, ceea ce sporeste acuratetea pentru boli precum hepatociroza si tumori.

RS85 dispune de functia CEUS+ pentru diagnosticarea leziunilor si a vaselor de sange cu substanta de contrast. In plus, ofera o gama extinsa de diagnosticare pentru zonele ficatului si sanilor, precum si un diagnostic sigur si precis pentru pediatrie.

Functia S-Fusion permite analizarea glandei prostatice, coordonarea si analiza comparativa simultana a imaginilor si sonogramelor obtinute prin alte instrumente (echipamente) de diagnostic, precum CT sau RMN.

Vezi Pagina Producatorului

ecograf samsung rs85

Imagini Clinice Obtinute cu Ecograful Samsung RS85

ecograf samsung rs85
ecograf samsung rs85
ecograf samsung rs85
ecograf samsung rs85

Solicita Oferta