Caracteristicile imbunatatite si designul ergonomic ale HS30 ofera posibilitati de examinare versatile oferind o ingrijire eficienta ce ajuta la optimizarea productivitatii si a confortului scanarii.

Functii si aplicatii:

ClearVision
ClearVision ofera o optimizare specifica aplicatiei si o rezolutie temporala in modul de scanare live. Filtrul de reducere a zgomotului imbunatateste si creeaza imagini 2D clare.

S-Harmonic ™
S-Harmonic ™, utilizand tehnologia de inversare a impulsurilor, imbunatateste claritatea imaginii, aproape de departe. Prin reducerea zgomotului semnalului functia  S-Harmonic ™ ofera imagini mai uniforme cu ultrasunete.

ElastoScan ™
O tehnica de diagnostic a ultrasunetelor pentru elasticitatea imaginilor, ElastoScan ™ detecteaza prezenta masei solide in tesuturi si transforma orice rigiditate in imagini color.

ecograf samsung HS30

AutoIMT +
AutoIMT + este un instrument de screening pentru a analiza riscul unui pacient de a suferi de boli cardiovasculare. Acesta permite masurarea usoara a grosimii peretelui anterior si posterior al carotidei comune prin apasarea unui buton. Aceasta procedura simpla imbunatateste productivitatea examinarii si adauga valoare diagnosticului.

Panoramic
Functia Panoramic afiseaza un camp larg de vizualizare, permitand utilizatorilor sa examineze o zona mai larga. Imaginile panoramice sustin, de asemenea, scanarea unghiulara cu datele obtinute cu sonda liniara si convexa.

Vezi Pagina Producatorului

Imagini Clinice Obtinute cu Ecograful Samsung HS30 Medison

imagini clinice samsung hs30
imagini clinice samsung hs30
imagini clinice samsung hs30
imagini clinice samsung hs30

Solicita Oferta